Wednesday, March 25, 2009

Senarai Harga

Free Pos bagi 50 helai keatas.




HARGA TERBARU – 26.03.09

Hubungi kak la : 0139664884

www.TudungKelantan.com

www.TudungBawal.org



SEMUA JENIS KAIN : Kain Bawal No.1
SEMUA JENIS OKTANT : Jenis Batu No. 1

1. Manjalara hitam/colour : TIDAK BUAT
2. LALAT (Rapat): RM 23
3. Lalat (jauh) : RM 23
4. Bella : Rm 23
5. Spa Q + 2 line straight (keci) : RM 60
6. Oktant Kecil : Rm 15
7. Train : RM 25 / Train Petak – RM 28

8. Spa Q : RM 32
9. Oktant Kecil straigt 2 line @Bengkok : RM 28
10. Oktant Kecil + Manjalara : Rm 35
11. Oktant Kecil + Manjalara + Oktant Kecil : Rm 50
13.
Viva + Oktant Kecil =RM 35

14. Air Mata / Ezora : Rm 23

15. S besar : RM 30

16. KLCC : RM 30 (OKTANT PUTIH)

17. Viva : RM 23

18. Sulam Tangan =RM 25

19.Sulam + Labuci = RM 23

20.Sulam Mesin Biasa=RM 15

21. Sulam Tangan + Manjalara (gred A) = RM 32

22.Sulam Mesin + Lalat = RM 28

23. Ezora Biasa/ Pelangi = RM 23

25.Double C= RM32

26.Diamond = Rm 30

27. Eye = RM 30

29. cendawan =RM 23

30. Duyung = Rm 23

31. Krismas=RM 25

32.Anggur =RM 28

Semua adalah tudung siap untuk dipakai

Pembelian 20 helai keatas sahaja. Tempahan Jenis Kain bergantung kepada customer . Setiap tempahan akan disertakan sampel kain bagi memudahkan pembelian seterusnya. (Lebih kurang 40 warna). (boleh ambil tempahan dengan customer anda berdasarkan sample kain)

Juga Menjual

Kain Bawal – Rm 8 –siap kliam tepi (Bawal Kilang Baru High Kualiti ) (20 helai keatas)
Tambahan 50 sen = sekiranya ingin jahit tulang.

Juga Menjual Oktant Gred AA
1. Manjalara hitam/colour : RM 35
2. LALAT (Rapat): RM 50
3. Lalat (jauh) : Rm 50
4. Bella : Rm 50
5. Spa Q = RM 80
6. Oktant Kecil (SAIZ 13) : Rm 27
7.
Train Biasa : RM 60
8 Viva Besar : RM 75

9 Viva Kecil : RM 60

10.Air mata/Ezora : Rm 50

11. S Besar: RM 80

12. KLCC hitam/putih : RM 90 Dan Banyak Lagi


Dan semua jenis batu oktant yang Lain . semua jenis oktant hanya dijual satu papan 10 ela mencukupi 4 helai tudung (bidang 42-45). Sekiranya tudung kami jual ini mahal atau tidak berkualiti berbanding tudung dipasaran anda boleh mengahantar balik tudung kami dan jaminan wang anda dikembalikan Dalam tempoh 2 hari selepas penerimaan.

Kos Pos hanya dikenakan RM 10 sahaja 20-49 helai (Baki kami tambah). Semenanjung sahaja.


5 comments:

Anonymous said...

sy pun nk amik tudung kt akak dlm 20 helai,leh campor x?

Anonymous said...

tdg kilang br xbest pakai..
ade bwl asli tak?

kak la said...

kain asli tak ade org buat dah skrg buleh try survey dekat wakaf che yeh atau diman2 kedai kota baru.

Anonymous said...

Kak La, tudung kilang tu lagu mana? tudung asli pulak hak lagu mana? Gapo beza nya?

Anonymous said...

salam kakla,
saya berminat dengan tudung kakla..
boleh campur semua tudung ker kak??
saya ingat nak ambik tudung yg siap jahit tulang + dengan tudung sulam tangan + oktant gred AA..
nanti boleh tak kak la email info kat saya..
email..hasliza3318@yahoo.com
terima kasih kak la..:)

Post a Comment

www.TudungKelantan.com is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).