Monday, March 23, 2009

Guest Book / Pertanyaan



Segala pertanyaan juga boleh di buat disini, caranya :-

1) Isikan ape shj soalan yang ingin diajukan di dalam kotak "Post a comment"
2) Dan selepas itu, di bahagian "Comment as" pilih Name/URL
3) Masukkan nama, dan isikan link url anda jikalau anda mempunyai laman web
4) Dan yang last sekali click "Post Comment"


26 comments:

siti said...

salam kak la, saya nk tau adakah tudung sulam tangan halus daripada sulam mesin

tini said...

kak la kalu dah transfer duit ke akaun kak la, nnti saya akan email slip payment ke email azuraidimatnawi@yahoo.com.my ok ?

Tudung Bawal said...

domain baru ek http://tudungkelantan.com ? comey dan kemas2 :)

kak la said...

To: siti

sulam mesin- Diperbuat dari mesin
sulam tangan-jahit tangan sulam satu-satu.

kak la said...

To: siti

sulam mesin- Diperbuat dari mesin
sulam tangan-jahit tangan sulam satu-satu.

liyana89 said...

erm tudung bawal ni kn..ad bidg 60 x???thx

homedecoonline said...

Salam ziarah lagi..byk tudung kak la ni...rambang mata...

lyn said...

salam...nk tny..harga sehelai tdg utk pembelian 20 helai ke? kalo nk beli 1-2 helai...harga lain ke? tq

kak la said...

Mintak maaf lah semua harga untuk pembeliaan 20 helai keats sahaja.

zaila said...

salam ziarah, huhuhu..murah2nya tudung akak jual..hihihi..kalu gini xleh cari makelah sayo..hihihi

kak la said...

To: zaila
ia ke sy hanya jual 20 helai ketas shaja.sy tak jual selai-selai. mintak maaflah kalau gangu pasaran awak. lagipun sy buat sendiri.

kak la said...

kain bidang 55 yg digunakan adalah kain bawal korea. kain gred 1 lebih lembut berbanding korea gred 2.

kak la said...

sesiapa yang berminat berniaga boleh call saya. sy akn email gambar-gambar tudung dan customer boleh pilih sendiri tudung tersebut.pilihan berdasarkan kod yg diberi.

Norhana Hamid said...

salam kak la, saya norhana dari shah alam berminat nk beri tudung bawal sulam tangan, dan kain bawal kosong, cuma kalau bawal kosong tu boleh klaim macam tudng sulam tangan tu tak yg ade benang emas tu atau pun yg ade lubang2 kecil kt kalim tu. utk pengetahuan sy berniaga di shah alam. Ni emel saya : norhana_hmd@yahoo.com ( Hp : 019-2100235)

Pn. Pija said...

ASKUM K.LA ORG TRG KE?KALU KEBETULAN KE TRG BOLEH SINGGAH KT K.LA UNTUK TENGOK TUDUNG ...

sufi_raudhah said...

salam.kak la,saya suria dr uni malaya.saya berminat untuk menjadi pengedar tudung kak la.bole emailkan gambar2 tudung pd sy di sufi_raudhah@yahoo.com

kakla said...

Ramai peniaga-peniaga online yg memburukan nama akak sejak sari dua ni. Dan ramai jgk yg menyamar telefon, email dan menulis dlm blog akak.Tapi apalah bagi akak itu sebahagian adat perniagaan. Walaubagaimanapun harap-harap jgn terlebih pulak. Agak lucu jgk sesetngah peniaga mengatakan mereka menggunakan bawal asli. Mungkin fakta sudah dipesong oleh pembekal mereka.

kakla

anis said...

tudung bidang 60 ada x??

kakla said...

bidang 55 shj yg ada

jaja said...

salam kak la...
saya berminat nak membeli tudung bawal kosong... tp ada tak yg dah di jahit tepi dgn benang keemasan ataupun yg akak buat blubang kat tepi mcm yg akak sulam tangan tu? kalo ada boleh tak akak email berapa harga akak jual kat saya nimmy1609@yahoo.com. thanks kak...

ana said...

Salam.
Kak, promosi beli sehelai@dua masih available lg ke?..
Saya nak cari tudung bawal 60' yg bersulam/bermanik yg cantik susah sgt nak dpt...
Kalau ada stok, saya berminat nak beli. Akak boleh email saya...
ain_baiduri@yahoo.com.my

Tq.

fiza said...

salam..
boleh emel gambar tudung kat saya fiza_asraf@yahoo.com

kalo nak beli sehelai dua masih boleh tak??

Anonymous said...

assalamaualaikum kak saya nak beli tudung ni untuk nego di tmpat saya nti akak tlg emailkan tdg yang terbaru kat saya ek. nazreyna_080308@yahoo.com

su said...

askum

Anonymous said...

salam kak..saya berminat nk beli tudung kosong ngan sulam tgn..bleh x akak bg stok terkini nyer...ngan harga skali..akak email kat sy yer..
nur_matrixgold88@yahoo.com
tq..
saadah-selangor

Anonymous said...

salam kenal gan

Belajar SEO

Post a Comment

www.TudungKelantan.com is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).