Monday, March 23, 2009

Color Kain

Colour Kain Tudung - Kain Kilang Baru (High Quality)Kain hanya dijual RM 8 ringgit termasuk Claim sahaja. Kain kilang Baru ini adalah jenis yang bermutu tidak sama dengan kain kilang baru yang satu lagi ( keluaran kilang lain ) Semua produk dijamin tidak rosak . Pembelian melebihi 100 helai penghantaran adalah percuma semenanjung malaysia sahaja. untuk makluman semua kain yang dijual ini dijamin paling murah. Kain sampel akan dibekalkan selepas order pertama( kalu nak kaki kain kain pun boleh ) untuk dijadikan sampel. Minima kain 20 helai bagi satu -satu pembelian. Untuk makluman saya adalah pengedar kain tudung siap untuk untuk jualan dikedai-kedai. Semua harga tudung siap yang ditawarkan adalah sama seperti harga pekedai ambil.


1 comments:

Anonymous said...

salam kak la... semua tudung kosong ni kelim tepi jer ker? kalo nak yg dh jahit benang warna kat bahagian tepi tu akak ada buat tak? brapa charge?

Post a Comment

www.TudungKelantan.com is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).